Velkommen

Velkommen

til Nykøbing Mors Indre Missions hjemmeside.

Indre Mission i Nykøbing er en del af Kirkelig Forening for Indre Mission i Danmark. Under mottoet: Lede til Jesus – leve i ham!

Praktiske oplysninger.

Møderne afholdes i missionshuset “Bethania”, Nørrebro 2 7900 Nykøbing og starter kl. 19.30 (hvis ikke andet er nævnt).

Hver mødeaften serveres der kaffe/te og kage for 20,00 kr.

Hvis man har brug for kørelejlighed, kan man kontakte et bestyrelsesmedlem. Denne mulighed skal man ikke betænke sig på at benytte – tlf. nr. findes under : bestyrelsen !

Program fås ved henvendelse til missionær Henrik Søgaard Jørgensen, Dragstrupvej 80, Dragstrup 7900 Nykøbing tlf. 29 43 41 33 – findes også i kirkens våbenhus og Bethania, dette gælder også for Cafe-eftermiddag og Stjernetræf.

Indre Mission har ikke medlemmer, men man kan blive bidragyder. Ønsker du at være fast bidragyder til Indre Mission i Nykøbing, sker dette ved at henvende sig til kassereren eller et bestyrelsesmedlem. For hvert beløb udskrives en kvittering. Pengegaver til Indre Mission er fradragsberettigede. Som fast bidragyder har du stemmeret på den årlige generalforsamling som finder sted i februar måned. Ønsker du ikke at være fast bidragyder, men gerne vil støtte Indre Missions arbejde i byen, sker dette ligeledes ved henvendelse til kassereren eller et bestyrelsesmedlem. Vi siger tak til enhver der støtter os økonomisk.